Köp och hyr containrar

Hos oss kan ni köpa och hyra, nya som begagnade containrar. Våra containrar kommer i storlekarna 20 och 45 fot, vilka erbjuder mångsidiga användningsmöjligheter.

Containrar tjänar perfekt som garage, effektiva förvaringsutrymmen eller som praktiska däckförvaringar för bilverkstäder.

En unik fördel hos oss är vår ”två-i-ett”-service: vi säljer inte bara containrarna utan transporterar dem också direkt till din önskade adress. Kontakta oss idag för pris och beställning!

Containrar erbjuder mångsidig, säker och hållbar förvaring för både tillfälliga och permanenta behov.

Transport ingår vid köp av container

När du köper eller hyr en container hos oss ingår alltid transporten. Vi erbjuder en problemfri och bekväm upplevelse från köp till leverans.

Våra högkvalitativa containrar, perfekta för en rad olika användningsområden, levereras direkt till din angivna adress. Välj oss för en lösning där all logistik hanteras effektivt av oss.

Som kontor, gym eller för gaming

Våra containrar är otroligt mångsidiga och kan anpassas till en rad olika användningsområden. De är idealiska som kontorscontainer för tillfälliga arbetsplatser, garagecontainer för fordon eller som kreativa utrymmen för konstnärer. För privatpersoner är de perfekta för hemmagym, hobbyrum eller som extra lagringsutrymme.

Med lite kreativitet kan de även omvandlas till unika trädgårdshus eller lekstugor. Tänk bortom det traditionella och upptäck de oändliga möjligheterna med en container!

Köpa eller hyra container?

Att hyra en container är perfekt för tillfälliga behov, erbjuder flexibilitet och minskar initiala kostnader. Å andra sidan, att köpa en container är ekonomiskt fördelaktigt på lång sikt, ger fullständig kontroll och möjlighet till anpassning.

Oavsett ditt val, erbjuder vi expertis för att hitta den bästa lösningen som passar dina behov. Kontakta oss idag för rådgivning, pris och beställning!